Tornsberg Hairstyle Copenhagen

Tornsberg Hairstyle Copenhagen er en eksklusiv klinik som ligger i hjertet af Kbh.

Klinikken har eksisteret siden 2001, og personalet har mange års erfaring fra ind- og udland. De er blandt andet kendt som modepolitiet i diverse modeblade samt for deres make-overs, og er tidligere nomineret til Danish Beauty Awards.

De underviser i de nyeste trends via deres mange kursuser til andre frisører, og er tekniker for milk_shake Danmark. Indehaveren Mette Louise er chef tekniker for milk_shake danmark og det gør at de henter inspiration fra Milano flere gange om året.

Pigerne vil i sammenspil med dig finde den helt rette frisure, som passer dig, så klædelighed og harmoni går op i en højere enhed. Da de underviser andre frisører i milk_shake produkter kan du med sikkerhed få den bedste vejledning til hvilke produkter der passer dig.

Du vil helt sikkert mærke den gode stemning, og bliver smittet at pigernes gode humør og kærlighed til faget, straks du træder ind i klinikken. Teamet glæder sig til at byde dig velkommen, og sammen finde din nye stilsikre frisure, samt det nyeste ind for hårfarvning og hair extensions.

Tornsberg motto: Dit hår er dit visitkort og afspejler din personlighed. 

Insta Gram
    Vi glæder os til at se dig

    Book tid online ved at klikke på knappen. Vi glæder os til at se dig i vores Salon.

    Milk_Shake Trend Show 2014 by Team Tornsberg