Selvstændig kosmetolog som arbejder sammen med Tornsberg Hairstyle Copenhagen. AiridaBeauty ejes og drives af Airida som er uddannet kosmetolog fra Litauen. Airida har mange års erfaring som kosmetolog fra arbejde i ind- og udland, men er nu landet i centrum af København sammen hos Tornsberg Hairstyle.

Airida er 43 år og har boet nord for København de seneste 7 år, sammen med sin familie. Airida er uddannet dirigent fra musikkonservatoriet i Litauen og har en stor passion for musik. Hun valgte dog hendes anden store passion for velvære og beauty, som sin levevej og blev uddannet kosmetolog efter universitetet. Airida elsker at forkæle hendes kunder med hendes behandlinger og har selv valgt et sortiment af produkter fra førende kosmetik leverandører, som hun anvender og sælger i hendes butik.

AiridaBeauty tilbyder forskellige typer af ansigtsbehandlinger for alle hudtyper og kan altid skræddersy en behandling som opfylder kunden ønske.

En populær ansigtsbehandling som Airidabeauty har taget med hjem til Danmark er Dermaheal Ultimatum PTx – botulinum effekter uden toksin og injektioner. En ansigtsbehandling der vil virke opstrammende, udjævner rynker, reducerer rødme og pigmentering, samt styrker huden – kontakt for at høre nærmere.

AiridaBeauty tilbyder desuden makeup til hverdag og fest, farvning og tilretning af bryn & vipper, samt diverse voksbehandlinger. 

ANSIGTSBEHANDLINGER

Dermaheal Ultimatum PTx, botulinum-effekter uden toksin og injektioner!

”Revolution foran innovation”

Dette slogan beskriver bedst verdensnyheden fra 2019 – produktet fra verdens førende inden for innovativ biomimetisk peptidproducent CAREGEN. Dermaheal Ultimatum PTx – et revolutionerende værktøj designet ikke kun til professionel, men også til hjemmebrug, der fungerer som et botulinumtoksin, men – uden toksin!

Dermaheal Ultimatum PTx producerer et resultat svarende til virkningen af botulinumtoksin på den nye generation peptid Hexapeptide-46. Dette peptid (Et peptid er en organisk kemisk forbindelse som består af små kæder af aminosyrer bundet sammen af peptidbindinger) er opfundet af CAREGEN. Grundlæggeren af virksomheden, professor Dr. Yong Ji Chung er CAREGENs videnskabelige chef og præsident, har også en grad i molekylærbiologi, apotek og biokemi. Det var professor Chung, der gjorde den største opdagelse inden for biomolekylær farmakologi ved at opdage biomimetiske peptider. Peptider er korte proteinkæder. De opnås ved gæring. Biologisk aktive peptider anbringes i såkaldte nanokapsler og inkorporeres først derefter i sammensætningen af produktet. Det er på grund af nanokapslerne, at de er i stand til at trænge dybere ned i pigmenten.

Hexapeptide-46 i skønhedsprodukter, giver en uimodståelig kraft i kampen mod rynker, hudpigmentering, hudens rødme, samt gendanne hudvolumen og et synligt løft.

Hvornår ses resultaterne efter brug af cream og serum?

Der opnås et hurtigt og synligt resultat, der varer fra 4 dage til en måned (afhængigt af varigheden af produktbrugen).

Hvad er virkningen af Dermaheal Ultimatum PTx?

  • udjævner rynker
  • strammer de forstørrede porer
  • reducerer rødme og pigmentering
  • styrker huden
  • reducerer frigørelsen af serum
  • giver en sund, ikke-fedtet hudeffekt

Kan produkter bruges kontinuerligt?

Ja, produkter kan bruges kontinuerligt. Ved brug hjemme om morgenen og aftenen i hele ugen får du en effekt, der vil vare i en hel måned – efter den første dag vil du bemærke, at huden er mere glat, synligheden af rynker falder, porerne er strammere, og sekretionen af serum kontrolleres. Dermaheal Ultimatum PTx kan med fordel anvendes med ansigtsbehandling hver 1-3 uge i en periode. Dette vil give et virkelig tilfredsstillende resultat. Derefter med vedligeholdelse hver 2-3 måned.

*I forbindelse med ansigtsbehandlinger -25% 

Du er velkommen til at kontakte mig for yderligere vejledning, inden du beslutter, hvilken type ansigtsbehandling du skal vælge. 

VRoll – Oplys mig om du har en pacemaker.

Vi glæder os til at se dig

Ønsker du at blive forkælet fra top til tå,  så kom ind i vores 180 kvm salon. Vores team består af kreative profesionelle mennesker,  som fylder deres hverdag med det de elsker, nemlig at give dig det du ønsker, og vejlede dig ved at give dit hår og negle de bedste muligheder til et smukkere look.

Luk menu

Copyright 2016 Tornberg Hairstyle Copenhagen - Telefon: +45 50 70 30 31 - Adresse: Rømersgade 7, 1362 København K, Danmark