Tornsberg Hairstyle Copenhagen

Tornsberg Hairstyle Copenhagen er en eksklusiv klinik som ligger i hjertet af Kbh.

Klinikken har eksisteret siden 2001, og personalet har mange års erfaring fra ind- og udland. De er blandt andet kendt som modepolitiet i diverse modeblade samt for deres make-overs, og er tidligere vinder af Danish Beauty Awards.

De underviser i de nyeste trends via deres mange kursuser til andre frisører, og er tekniker for Rica Danmark. Indehaverne Mette Louise og Linda Bach er begge chef tekniker for Rica Danmark og det gør at de henter inspiration fra Sicilien flere gange om året.

Pigerne vil i sammenspil med dig finde den helt rette frisure, som passer dig, så klædelighed og harmoni går op i en højere enhed. Da de underviser andre frisører i Rica produkter kan du med sikkerhed få den bedste vejledning til hvilke produkter der passer dig.

Du vil helt sikkert mærke den gode stemning, og bliver smittet at pigernes gode humør og kærlighed til faget, straks du træder ind i klinikken. Teamet glæder sig til at byde dig velkommen, og sammen finde din nye stilsikre frisure, samt det nyeste ind for hårfarvning og hair extensions.

Tornsberg motto: Dit hår er dit visitkort og afspejler din personlighed

Vi glæder os til at se dig

Ønsker du at blive forkælet fra top til tå,  så kom ind i vores 180 kvm salon. Vores team består af kreative profesionelle mennesker,  som fylder deres hverdag med det de elsker, nemlig at give dig det du ønsker, og vejlede dig ved at give dit hår og negle de bedste muligheder til et smukkere look.

Luk menu

Copyright 2016 Tornberg Hairstyle Copenhagen - Telefon: +45 50 70 30 31 - Adresse: Rømersgade 7, 1362 København K, Danmark