OM AIRIDABEAUTY

Selvstændig kosmetolog som arbejder sammen med Tornsberg Hairstyle Copenhagen. AiridaBeauty ejes og drives af Airida som er uddannet kosmetolog fra Litauen.

Airida har mange års erfaring som kosmetolog fra arbejde i ind- og udland, men er nu landet i centrum af København sammen hos Tornsberg Hairstyle Copenhagen.

Airida er 43 år og har boet nord for København de seneste 7 år, sammen med sin familie. Airida er uddannet dirigent fra musikkonservatoriet i Litauen og har en stor passion for musik. Hun valgte dog hendes anden store passion for velvære og beauty, som sin levevej og blev uddannet kosmetolog efter universitetet. Airida elsker at forkæle hendes kunder med hendes behandlinger og har selv valgt et sortiment af produkter fra førende kosmetik leverandører, som hun anvender og sælger i hendes butik.

AiridaBeauty tilbyder forskellige typer af ansigtsbehandlinger for alle hudtyper og kan altid skræddersy en behandling som opfylder kundens ønske. Bestil tid til en konsultation og Airida finder den behandlingstype og hvilke produkter der bedst passer til din hudtype.

AiridaBeauty tilbyder desuden makeup til hverdag og fest, farvning og tilretning af bryn & vipper, samt diverse voksbehandlinger og wellness massage.